Herindeling teams Jongste Jeugd lentecompetitie 2019

19 december 2018

De eerste helft van het seizoen is voorbij en met plezier kunnen wij constateren, dat er door de jongste jeugd met plezier getraind en gespeeld wordt. Onder leiding van Bart Scheer op woensdag en Carlijn Janssen op zaterdag wordt onze jongste jeugd hockeytechniek aangeleerd passend bij hun niveau.
In de winterstop evalueren wij de teams en delen we na zorgvuldig overleg met trainers en beoordelaars nieuwe leden in, waardoor teams soms veranderen van samenstelling. We letten daarbij op de voorkeuren van de kinderen en mentale en lichamelijke ontwikkeling.
 
Het herindelen halverwege het seizoen van teams bij de jongste jeugd is altijd vervelend en daarmee een grote uitdaging. In de leeftijd/categorie (3-,6-, 8- tallen) stromen kinderen uit en mogen wij ook veel nieuwe leden verwelkomen. Wij hebben ervoor gekozen om alle nieuwe leden en alle zaterdag trainingsleden in te delen in een team. In de bijlage kunt u de nieuwe indeling bekijken.
 
Voor nu wensen wij jullie alvast een fijne kerstvakantie toe.  Begin Maart informeren wij jullie over de start van de trainingen en het nieuwe competitie seizoen. 
 
Mochten er vragen zijn over de teamindeling dan kunt u altijd contact opnemen met de Technische Commissie en of de coördinatoren van de Jongste Jeugd. Wij maken graag tijd voor u vrij.
 
Technische Commissie en Jongste Jeugd coördinatoren

hartelijke groet,

Coördinatoren Jongste Jeugd
Marjon van Leur
Elles Werring

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT