Contributie 2017-2018 al betaald?

11 mei 2018

Helaas moeten we ieder jaar weer constateren dat een aantal leden hun contributie niet- of gedeeltelijk betalen. Het betreft hier met name de leden welke niet op automatische incasso staan. Mogelijk zijn er goede redenen voor het niet betalen van de contributie, helaas is dit vaak niet bij ons bekend. Mocht dit zo zijn laat dit snel even weten aub?

Ook komt het voor dat bij Geel-Zwart het verkeerde mailadres bekend is, waardoor facturen niet aankomen bij de leden en betaling daardoor uitblijft. We hebben ons als doel gesteld om voor 25 mei alle openstaande bedragen te innen! Dit stelt ons in de gelegenheid om voor het komende seizoen met het juiste aantal spelers de teamindeling voor 2018/2019 te maken.

Mocht er voor 25 mei geen betaling ontangen zijn dan zullen deze leden niet worden ingedeeld voor het nieuwe seizoen. Dit willen we natuurlijk graag voorkomen en rekenen op jullie medewerking.

Mocht u de betaling zijn vergeten dan verzoeken we hierbij als nog te doen op bankrekeningnummer  NL84 RABO 0122 7574 75

Dank voor u begrip.
Bestuur GZ

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT