Zomerreces

16 juli 2023

In de laatste week van juni jl. hebben we de ALV online gepresenteerd en vervolgens een hele gezellige Bedankavond mogen beleven. Afgelopen week heeft de midweek competitie het seizoen afgesloten middels een BBQ en gisteren de Walking-Sport met een stralende lunch.


 
Hiermee is een einde gekomen aan het seizoen 2022-2023 en gaan wij 4 weken genieten van de vakantieperiode.

Zomervakantie en start trainingen
Tijdens deze periode gaat men starten met het vervangen van Veld 3 en de geplande realisatie zal eind september zijn. In de tussentijd proberen we zoveel mogelijk hinder te voorkomen. Vanaf maandag 21 augustus a.s. starten alle trainingen weer voor de jeugd en senioren. Momenteel wordt het trainingsschema opgesteld en worden trainers/coaches benaderd. Voor selectieteams is de start een week eerder, dus vanaf maandag 14 augustus a.s.  In deze week publiceren wij ook het nieuwe trainingsschema.

Individueel sporten bij Geel-Zwart
Vanuit het OMNI advies zijn we een samenwerking met Fit Functional aangegaan en we openen  op 1 september a.s. onze buitensportfaciliteit. Fit Functional staat voor een toekomst met fysieke vrijheid in het uitvoeren van jouw alledaagse activiteiten. Met een team van professionele fysiotherapeuten, sportkundige en personal trainers bieden zij hoogwaardig verantwoorde sporttrainingen en outdoor activiteiten aan.Voor Geel-Zwart leden gaan we een speciale introductie aanbieden, dus laat je informeren over alle mogelijkheden vanaf 1 september a.s. (www.fitfunctional.nl)
Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe, rust lekker uit maar blijf ook fit en gezond.

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van VMHC Geel-Zwart
Johann Fassbender
Voorzitter

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT