Opstarten buitentrainingen m.i.v. 17-01-2022

11 januari 2022
Nieuws afbeelding

Het bestuur wenst alle leden en vrijwilligers van Geel-Zwart een gelukkig, maar bovenal gezond 2022 toe. Net als jullie hopen ook wij dat we dit jaar zoveel mogelijk onze geliefde hockeysport kunnen en mogen beoefenen. Wij zijn helaas afhankelijk van de regels die ons opgelegd worden voor het RIVM en de rijksoverheid en zoals jullie weten volgen wij altijd deze regels.

Sinds 18 december ligt de zaalhockeycompetitie jammer genoeg stil, de bond houdt nog een slag om de arm en bepaald waarschijnlijk na de persconferentie van 14 januari of we dit jaar nog een paar zaalhockeywedstrijden kunnen gaan spelen. Wij hebben besloten om dit besluit niet af te wachten en inmiddels is onze trainingscoördinator druk bezig om een trainingsschema op te stellen voor de jeugdteams. Mits de persconferentie geen extra beperkingen geeft, gaan we met ingang van volgende week maandag (17-01-2022) starten met buitentrainingen. 

We hebben er begrip voor als er wellicht leden en/of ouders zijn die het gezamenlijk sporten nog niet aandurven, we willen daarom ook benadrukken dat het geen verplichting is en dat iedere speler zelf mag bepalen of hij/zij gebruik wil maken van deze trainingsmogelijkheid. Het mag duidelijk zijn dat iedereen die het complex van Geel-Zwart bezoekt, zich aan de bekende maatregelen moet houden en dus thuis moet blijven bij klachten of als hij/zij in quarantaine hoort te zijn.

In de loop van deze week zal het trainingsschema bekend worden gemaakt en het streven is om ieder team 2x per week te laten trainen.

Wordt vervolgt.....


Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT