Bedankje vrijwilligers namens gemeente Meierijstad

26 september 2021
Nieuws afbeelding

Vrijwilligers zijn onmisbaar en onbetaalbaar voor een vereniging of stichting. Wij zijn erg trots op alle vrijwilligers binnen onze gemeente en willen hen graag persoonlijk bedanken. In navolging van het succes van voorgaande jaren organiseert gemeente Meierijstad dit jaar op 27 november aanstaande weer een filmfestival bij De Blauwe Kei. Daarnaast stellen wij kaartjes beschikbaar voor het documentairefestival Beholders op 16 of 17 oktober aanstaande. In deze uitnodiging vindt u het filmprogramma en informatie over de wijze van aanmelden.
 
U kunt kiezen uit: Beholders óf Filmfestival De Blauwe Kei
Iedere vrijwilliger ontvangt één gratis kaartje voor het Filmfestival in De Blauwe Kei óf één gratis kaartje voor Beholders; documentary dialogues. Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan beide evenementen. Om zoveel mogelijk vrijwilligers in de gelegenheid te stellen om deel te nemen, mogen er geen introducé(é)s worden meegenomen. Hieronder vindt u het aanbod en hoe u zich aan kunt melden.

Tot Slot
Op de website www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag vindt u meer praktische informatie over de vrijwilligersdag.  Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via email.
 
We hopen u te mogen begroeten!
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Rik Compagne
Wethouder gemeente Meierijstad

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT