GEWIJZIGD Trainingsschema i.v.m. Avondklok

23 januari 2021
Nieuws afbeelding

Ondanks de zware aanvullende maatregel "de avondklok", is de KNHB net als Geel-Zwart verheugd te kunnen constateren dat sporten voor jeugd nog altijd zonder beperkingen mogelijk is. Sport vormt naar onze mening een belangrijk deel van de oplossing. In een tijd waarin jeugd veel beperkingen ervaart, heeft de overheid gelukkig ook oog voor het belang van kinderen om buiten én onder goede begeleiding te kunnen blijven sporten. Zowel fysiek als mentaal vormt sport juist nu een belangrijke uitlaatklep voor deze groep. De minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, onderstreepte deze zienswijze van het OMT en de overheid nogmaals in zijn kamerbrief van vorige week, waarin hockeyvereniging Zwaluwen uit Utrecht met hun jeugdaanbod zelfs specifiek als voorbeeld werd genoemd.

Toch vinden wij het belangrijk jullie aan te geven er alle begrip voor te hebben, als hockeyers en/of begeleiders het niet prettig vinden onder deze omstandigheden te sporten en benadrukken dat het voor iedereen vrij is of ze wel of niet gebruik willen maken van de sportmogelijkheden bij Geel-Zwart. Uiteraard vragen wij jullie wel jezelf af te melden bij de coach als je niet komt.

Bijgaand sturen wij u dan ook het aangepaste trainingsschema i.v.m. de invoering avondklok Aanvullend op het trainingsschema: De maandagtraining van MC4 wordt verzorgt door Jesse en Lynn van Hommel. Voor de trainingen van MC4 en MA4 op donderdag zijn nog geen trainers beschikbaar, Geel-Zwart zorgt dat er ten alle tijden een trainer aanwezig zal zijn.

We zoeken nog trainers!!
Onze trainingscoördinator Bas van Kempen is nog steeds op zoek naar enkele trainers voor de donderdagtrainingen. Heb je zin en tijd om ons een handje te helpen, laat het dan aub weten aan Bas via [email protected] of 06-41836451.

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT