Corona update

18 november 2020
Nieuws afbeelding

Na de persconferentie over de coronamaatregelen van gisterenavond (17-11) moeten we helaas concluderen dat hockeyen voor senioren nog steeds maar op een hele kleine schaal mogelijk blijft (max. 4 personen). Om als verenging enerzijds onze verantwoordelijkheid te nemen in de bestrijding van COVID-19 en anderzijds om onze leden goed te informeren over de gang van zaken, willen we graag de volgende voorlopige planning mededelen:

November 2020

Tot en met zondag 29 november a.s. gaan alle trainingen en onderlinge wedstrijden die nu gepland staan gewoon door.

Speciale aandacht met betrekking tot het ophalen van onze jongste jeugd na de training: er zijn speciale hekken bij de poort geplaatst om de veiligheid in deze donkere dagen meer te garanderen. Gelieve aldaar af te spreken met uw kind om vervolgens samen naar de auto te lopen.

December 2020

Gedurende de maand december (incl. maandag 30 november) zullen we het gehele Geel-Zwart complex sluiten, er zijn dan voor zowel jeugd als ook senioren geen trainingen en/of wedstrijden mogelijk. De KNHB heeft aangegeven medio december een beslissing te nemen m.b.t. de herstart van de competitie. Als de regelgeving en de weersomstandigheden het gaan toelaten zal het vervolg van de 1helft van dit seizoen medio januari opgestart worden. Zie scenario 1 van de KNHB: "starten met competities in januari”https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-coronavirus-hockeyen-met-deze-richtlijnen

Wij blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen en houden iedereen op de hoogte zodra er relevante aanpassingen mogelijk zijn.

Met sportieve groet,

Bestuur Geel-Zwart

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT