Afronding seizoen 2019/2020 & selectieprocedure jeugd

23 mei 2020

Beste leden en ouders,


Seizoen 2019/2020 zit er alweer bijna op, nog een paar weken en dan begint de zomervakantie alweer.
Na een fijne eerste helft van het seizoen verliep de tweede helft onverwacht anders door het Coronavirus. Inmiddels hebben we een goede modus gevonden om de trainingen door te kunnen laten gaan naar ieders tevredenheid.

Door de Corona crisis verloopt ook het samenstellen van de teams voor komend seizoen iets anders dan jullie gewend zijn.

Zoals ieder jaar hebben TC en coördinatoren aan de hand van de beoordelingsformulieren van de 1e helft van het seizoen gekeken wie bekeken moeten worden voor een plaats in een prestatieteam.

De beoordeling in de maand maart en april voor de meisjes wordt nu vervangen door 2 trainingen, die gegeven worden door de huidige trainers van de prestatieteams per lijn. Daarnaast zijn er in week 22/23 voorselecties voor meisjes C/B/A.

Zij krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Trainers, TC en coördinatoren zijn hierbij aanwezig en stellen per lijn de uiteindelijke groep samen, die in een prestatieteam worden ingedeeld. Daarna volgen 2 trainingen in de laatste 2 weken van juni voor zowel jongens als meisjes in de nieuwe samengestelde teams door de trainers van komend seizoen.

Voor de jongenslijnen is er 1 prestatieteam per lijn ( uitzondering voor de jongenslijn D komend seizoen 2 prestatieteams) en voor de meisjes 2 prestatieteams per lijn.

Omdat we vanwege de 1,5 meter regel beperkt zijn in het uitvoeren van oefeningen zoals duels en partijtjes stoppen we dit seizoen in juni en hopen we eerder, in augustus wellicht, te kunnen starten met trainingen 2020/2021.

In bijgaand document het tijdspad van de (selectie)trainingen tot aan de vakantie.


Technische Commissie Geel-Zwart


Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT