Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 30 thuiswedstrijd(en) en 24 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 april 2020
Alle wedstrijden van vandaag zijn afgelast

zondag 5 april 2020
Alle wedstrijden van vandaag zijn afgelast

Hockeybitjes op maat

26 februari 2020

Maak nu gebruik van de aanbieding voor het speciale hockeybitje op maat in jouw favoriete kleur. Voor € 50,00 levert Orthodontistenpraktijk Veghel in samenwerking met Lab Wouterse speciaal voor onze club de zogeheten Bolhuis-bitjes, voorzien van naam in een kunststofdoosje (normale prijs ongeveer € 100,00). Van dit bedrag gaat €15,- naar de club. Orthodontistenpraktijk Veghel biedt gratis de ruimte en personeel aan om het happen mogelijk te maken. 

Hoe werkt een gebitsbeschermer?
Wanneer er GEEN gebitsbeschermer wordt gedragen, stuurt een klap tegen de onderkant van het gezicht schokgolven door de schedel. Een voltreffer kan de voortanden breken. Andere klappen, vooral tegen de onderkaak, kunnen echter andere schade aanrichten. Een klap tegen de onderkaak kan de kaken samen slaan en de plotselinge klap, van de tamelijk scherpe ondertanden tegen de achterkant van de boventanden, -werkt als een beitel-, met als gevolg dat de boventanden breken en naar voren worden geduwd. In sommige gevallen kan de overgebrachte kracht tot een gebroken kaak leiden of kan deze door de onderkaak en het kaakgewricht naar de onderkant van de schedel lopen, met een hersenschudding als gevolg. Een gebitsbeschermer werkt als een schokdemper, die de kracht over een groot gebied verspreidt en het duurt langer voordat de piek van de kracht wordt bereikt. Het verspreiden van de energie van de klap over een groot gebied en over een langere tijd vermindert het effect en eventueel letsel wordt voorkomen of aanzienlijk verminderd.
Bron: Stichting Preventie Tandletsel

De bitjes gaan ongeveer 2 jaar mee. Afhankelijk van hoe er mee omgegaan wordt. Kinderen die nog niet uitgewisseld zijn kunnen beter even wachten met de aanschaf van dit bitje.

Op donderdag 5 maart tussen 15:30 en 16:30 kan bij Orthodontistenpraktijk Veghel aan de Beatrixsingel 1c in Veghel worden "gehapt”. 

Hoe gaat één en ander in zijn werk 
1. In verband met het inplannen is het noodzakelijk jezelf aan te melden door op woensdag 26 februari tot en met woensdag 4 maart via pin het bedrag te betalen bij de club. Vergeet niet je voor- en achternaam op te geven en voor noodgevallen het telefoonnummer waarop je het gemakkelijkste te bereiken bent. Je ontvangt van ons een bevestiging en het tijdstip waarop je in Veghel wordt verwacht. Kan vanaf 15:30-16:30 uur
2. Betaling via pin op vanaf woensdag 26 februari tot en met woensdag 4 maart in clubhuis Geel-Zwart als bezetting achter de bar aanwezig is.
3. Op de afgesproken dag én tijd ga je naar Orthodontistenpraktijk Veghel (Beatrixsingel 1c). Je kiest daar, aan de hand van een kleurenposter, de kleur van de beschermer. Daarna wordt een afdruk van je gebit genomen.
4. Ongeveer 2/3 weken later liggen de bitjes op naam klaar in het clubhuis (dit wordt gecommuniceerd via de site).

Bij vragen kan contact worden opgenomen met Jeroen de Boer (06-20013800)

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT