Update 2: Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF): het wordt beter!

9 januari 2019

Afgelopen weekend is het nieuwe Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) geïntroduceerd. Dit heeft nogal wat opstartproblemen met zich mee gebracht.
Er zijn bijna 1.000 tickets (opmerkingen/vragen/klachten) binnengekomen. Daar wordt nu hard aan gewerkt om vele tickets op te lossen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat niet alles is opgelost. De club Geel-Zwart kan hier weinig in betekenen. De bond moet dit zelf oplossen. Betekend wel dat uitslagen ergens bekend moeten zijn om ze op een later tijdstip aan de bond te kunnen melden. Afgelopen maandag is er toch een uitvraag gegaan naar alle coaches om de uitslagen naar mij te mailen/appen. Door de technische problemen waren niet alle uitslagen verwerkt in het DWF.

Komend weekend gaat ronde 2 van start met het DWF. We zijn benieuwd!
Mochten er toch nog technische problemen zijn met lijsten/invallers toevoegen etc. dan is het verzoek om dit in het opmerkingenveld te noteren. De bond ziet/leest dit en kan verder actie uitzetten.

Ik verzoek iedereen die problemen blijft ondervinden dit te melden aan mij via de mail: [email protected]. Ik zal dan gepaste actie uitzetten naar de bond. Nogmaals mijn excuus voor het ongemak.

Marc Kennis, zaalcommissaris

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT