Wijzigingen begeleidingsteam Dames 1

19 juni 2018

Afscheid trainer Miguel Bosman en Frank van Roosmalen. Nieuwe trainer voor D1 seizoen 2018-2019

Na 5 jaar stopt Miguel Bosman als hoofdtrainer van D1. Een afscheid met een bekroning op zijn werk door het behalen van promotie naar de 1e klasse. Een prestatie waar Miguel en zijn team, bestaande uit: Frank van Roosmalen, Joost Caris, Lysbeth Barten, Yvonne Jetten en de Dames trost op mogen zijn!
Geel Zwart dankt Miguel voor zijn inzet de afgelopen seizoenen en wensen hem voor de toekomst heel veel succes. Ook Frank neemt na dit seizoen afscheid als assistent trainer van D1. Geel Zwart is Frank zeer dankbaar voor zijn ondersteuning, want ook door zijn inzet spelen onze Dames volgend seizoen in de 1e klasse. 

Nieuwe trainer D1
Moses Lodarmasse is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van D1. Ook komt Ed Speijers als looptrainer het begeleidingsteam van D1 versterken. Moses en Ed werken al jaren samen waarbij fitheid en kracht voor hen de basis vormt voor het spelen van goed hockey. Naast looptrainer Ed Speijers bestaat het begeleidingsteam Dames 1 volgend seizoen uit assistent trainer Joost Caris en manager Lysbeth Barten.

Moses heeft al jarenlang als hockeytrainer/coach ervaring in het werken met Heren- en Dames teams. Clubs waar Moses 1e Dames teams heeft getraind zijn o.a. Bloemendaal,  MHC Oss, Leonidas en Nijmegen. Moses woont in Nijmegen, is 52 jaar oud, gehuwd en heeft 3 zonen. In het dagelijks leven is hij  werkzaam als bedrijfsjurist.

Wij wensen Moses en het begeleidingsteam veel succes bij deze  nieuwe uitdaging en hopen op een mooi en sportief seizoen. 

Bestuur en Technische Commissie

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT