Vriendelijk verzoek

12 juni 2018

Contributie betalen:
We vragen je medewerking voor een zo soepel mogelijke afhandeling van de contributiebetaling!

We gaan met ingang van dit seizoen de contributie innen via automatische incasso. Je betaalt dan in twee termijnen (september en januari). Mail dus alsjeblieft je IBAN nr. door aan [email protected]. Mocht je perse geen automatische incasso willen verstrekken dan kunnen we je handmatig een factuur sturen van het volledige bedrag. Deze moet je dan ineens, binnen 14 dagen, betalen (met een ongemakkentoeslag van €15,-). Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected].
Als je de contributie niet op tijd betaalt zal de vordering aan onze gerechtsdeurwaarder uit handen worden gegeven. Er zullen dan tevens incassokosten in rekening worden gebracht. E.e.a. in overeenstemming met de Wet Buitengerechtelijke Incassokosten (W.I.K.). Zolang de contributie niet is ontvangen kunnen we je de toegang tot clubactiviteiten ontzeggen.

Lidmaatschap opzeggen:
Opzegging van het lidmaatschap moet per mail gebeuren bij de ledenadministratie, uiterlijk 30 juni voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar: [email protected] nl.
Zeg je later op, dan brengen we de volledige contributie in rekening. Dit in verband met de door ons reeds aangegane verplichtingen (o.a. afdracht aan K.N.H.B.).
Opzeggingen kunnen niet telefonisch afgehandeld worden en ook niet via coach/trainer/aanvoerder. De ledenadministratie stuurt per mail altijd een bevestiging van je afmelding. Geen bevestiging betekent dat we je afmelding niet hebben ontvangen.        
Opzeggingen gedurende het seizoen (bijvoorbeeld om medische redenen) moet je schriftelijk aan het bestuur voorleggen ([email protected]). Per situatie zullen we bekijken of en welke verrekening van de contributie toegepast wordt. We zullen bij voorkeur verrekenen met de contributie van het volgende seizoen.  

We vragen je begrip voor deze strikte aanpak want we willen zoveel mogelijk aandacht besteden aan onze vereniging en zo weinig mogelijk aan administratief gedoe!

LET OP - NIEUWE PRIVACYWETGEVING (AVG): Het Geel-Zwart privacybeleid staat op www.geel-zwart.nl geheel onderaan de homepage in het zwarte gedeelte. Mocht je geen info meer van de vereniging willen ontvangen meld je dan af bij: [email protected], We halen je e-mail dan uit ons bestand, je hebt dan ook geen toegang meer tot de Geel-Zwart app. Als dit mailadres onjuist is/wil je een ander e-mailadres doorgeven: [email protected]

Het bestuur

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT