Nieuwe verenigingsmanager/trainingscoördinator

27 april 2018

Via dit bericht willen wij u informeren dat PAUL KLERKS na een periode van 9 jaar heeft besloten om per 1 augustus 2018 te stoppen met zijn rol als trainingscoördinator bij Geel-Zwart. Paul heeft er voor gekozen om zijn maatschappelijke carrière buiten de sport voort te zetten. Wij zijn Paul zeer dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging. Onder zijn leiding hebben we afgelopen jaren onze vereniging over de gehele breedte naar een hoger plan gebracht. Jeugdopleiding, opleiding van trainers, invoering van een doorgaande leerlijn voor alle leeftijdsgroepen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij willen Paul hartelijk danken voor zijn inzet in de rol als trainingscoördinator en wensen hem heel veel succes toe met zijn verdere maatschappelijke carrière. Daarnaast zijn we zeer blij dat Paul nog in dienst blijft bij Geel-Zwart als trainer/coach van Heren 1.

Wij zijn zeer verheugd dat wij inmiddels een zeer geschikte opvolger hebben gevonden. Met ingang van 1 juli 2018 zal BAS VAN KEMPEN in dienst treden als Verenigingsmanager/ Trainingscoördinator van Geel-Zwart. Bas (23 jaar) is net als zijn voorganger een Geel-Zwarter in hart en nieren. Hij heeft zijn sporen binnen Geel-Zwart reeds verdiend: training van de benjamins, organiseren van feesten en activiteiten, trainer-coach van diverse jeugdteams. Na diverse gesprekken met Bas, het bestuur en de Technische Commissie zijn wij er van overtuigd dat we in Bas de geschikte opvolger hebben gevonden om het ingezette beleid verder te optimaliseren en uit te voeren. Er is ook bewust voor gekozen om de term Verenigingsmanager te introduceren. Iets wat de toekomstige functie van Bas beter beschrijft dan alleen trainingscoördinator zou doen. Wij wensen Bas heel veel succes met deze nieuwe uitdaging en we zijn blij dat Bas naast deze rol zijn functie als trainer-coach van de jeugd gewoon zal blijven uitvoeren.

Paul en Bas zullen gedurende de komende maanden intensief samenwerken om een zo soepel mogelijke overdracht en een flitsende start van het nieuwe seizoen te realiseren!

Het bestuur

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT