Penningmeester gezocht

13 april 2018

Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste penningmeester die het ingezette beleid binnen onze vereniging verder wil vormgeven in het algemeen- en dagelijks bestuur van onze club.

Wat houdt de taak in?
Participatie in de maandelijkse bestuursvergaderingen;
Opstellen van de begroting;
Factureren en innen contributies;
Verwerken en betalen inkomende facturen;
Verzorging aangifte omzetbelasting;
Contact met de loonverwerkingsadviseur;
Registratie van het contant geldverkeer in het clubgebouw;
Verantwoording van de financiën aan het bestuur en de leden.

Hoeveel tijd kost het?
Afhankelijk van je eigen invulling moet je rekenen op 2 à 4 uur per week, waarbij het zwaartepunt ligt in de maanden juni en juli als de opstart van het nieuwe hockeyseizoen plaatsvindt. In de maanden dat de veldcompetitie stil ligt kost het aanmerkelijk minder tijd.

Wat bieden we?
Samenwerking met enthousiaste en betrokken bestuursleden en aanspreekpunt in een bloeiende en groeiende vereniging met momenteel ruim 925 leden en vrijwilligers die de vereniging dragen en zich inzetten voor de hockeysport en de samenhangende evenementen, wat een netwerk op zich betekent.

Zie jij deze functie als een uitdaging die bij je past en ben je bereid een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging, dan zijn wij naar jou op zoek. Natuurlijk wordt er van je gevraagd hiervoor tijd te investeren, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Zeker als je op wedstrijddagen bij Geel-Zwart bent en ziet hoeveel enthousiaste leden en vrijwilligers plezier beleven aan de sport.

Is dit iets voor jou, of heb je aanvullende vragen, kun je contact opnemen via het secretariaat ([email protected]).

Wij horen graag van je!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT