Hockeykampen.nl in 2018 bij Geel-Zwart

25 april 2018
Nieuws afbeelding

Start jouw zomervakantie op HC Geel-Zwart
Van 9 t/m 11 juli, in de eerste week van de zomervakantie, organiseert Hockeykampen.nl een gaaf hockeykamp op HC Geel-Zwart!

Wat kan je verwachten?
Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler. 

Naast een geweldig hockeyavontuur, verzorgen wij tijdens dit kamp een sportieve lunch en lekkere tussendoortjes voor de nodige sportenergie. Kom jij dit avontuur samen met ons beleven? 

Het unieke Hockeykampen.nl sportshirt!
Dit jaar krijg jij een gaaf hockeyshirt bij het hockeykamp op HC Geel-Zwart. Na het succes van 2017 waarbij iedereen een grote oranje Hockeyploeg vormden, gaan we ook in 2018 voor dit geweldige gevoel. In het nieuwe Indian Maharadja-shirt gaan we samen met jou knallen op de hockeyvelden.

Voor wie is het?
Dit hockeykamp wordt georganiseerd voor alle hockeyers tussen de 6 en 14 jaar. Waarbij niveau geen rol speelt, iedereen is welkom! Wij delen de groepjes in op leeftijd en niveau, dat is wel zo leuk. Dus kom samen met vriendjes en vriendinnetjes en start je zomervakantie op de club.

Prijs normaal: € 199,-
Prijs tot 1 maart: € 159,-

Aanmelden: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-vmhc-geel-zwart/

Andere hockeyavonturen?!
Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamp er van 5 t/m 13 augustus 2018. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaal van 13 t/m 16 augustus en de 3 days & 2 nights op Schaerweijde van 16 t/m 18 juli 2018.  Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Met sportieve hockeygroet,

Hockeykampen.nl

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT