Vacature(s)

2 november 2015

Wij zijn (met spoed) op zoek naar iemand die ons kan komen versterken in de keuken met het voorbereiden/maken van de lunches voor MA1, JA1 en JB1 op de zaterdag. Dit houdt in: de zaterdag dat MA1 thuis speelt van 14.30 tot ong. 16.30 en de zaterdag dat JB1 en JA1 thuis spelen van 13.00 tot ong. 16.30. Je bent dan alleen verantwoordelijk voor de lunch. ( broodjes snijden, soep opwarmen, schalen vlees en kaas maken, alles klaar zetten in de bestuurskamer….) Liefst iemand die zelf niet (meer) hockeyt op zaterdag. ( dus jonge senioren mag natuurlijk ook!) 2 personen mag natuurlijk ook als je af wil wisselen. Minimale leeftijd ruim 15 jaar. Wil je meer werken in de keuken( dus ook andere uren op de zaterdag en/of de zondag) mag dat natuurlijk ook. Maar de eerste en belangrijkste taak zal de lunches zijn.

Want tevens zijn we op zoek naar extra krachten in de keuken voor de zaterdag en de zondag, vanaf 2e jaars B. ( dus 15 jaar)

Voor reacties kunnen jullie me mailen of mijn tel.nr. vragen aan de meisjes die nu al in de keuken werken. Ik zal dan precies vertellen wat de taken van de lunch voorbereiden en/of normale keukendienst inhouden.
Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Josette Manders-van Os
Coördinator bar zaterdag
V.M.H.C. Geel-Zwart
[email protected]

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT