Selectieprocedure Geel-Zwart

8 juni 2022

Het gehele jaar is de jeugd binnen Geel-Zwart in alle lijnen gevolgd in hun ontwikkeling. Zowel voor de winterstop als in de voorjaars competitie is iedereen d.m.v. beoordelingsformulieren meerdere keren getoetst op de persoonlijke ontwikkeling/groei. Vanuit deze basis hebben wij met alle betrokkenen vanuit de commissies Coördinatoren/TC/Tophockey een eerste samenstelling gemaakt voor komend seizoen. Deze indeling zullen wij op zondag 12 juni op de site publiceren. Van hieruit zullen wij de trainingen in week 24 starten, zie bestand trainingsschema.

Dit jaar hebben we wederom te maken met meerder opzeggingen van lidmaatschappen, dit betekent dat de samenstelling van gehele lijnen krapte geeft, meer dan voorheen. Wij zullen dan ook niet in alle lijnen de gewenste aantallen per team kunnen indelen zoals voorheen.

Tijdens de selectieprocedure in week 24 willen wij toeschouwers (o.a. ouders, verzorgers, coaches) verzoeken om niet bij de trainingen langs de lijn te staan, maar het complex vrij te houden om een goed overzicht te kunnen houden. 

Allen succes de komende weken! 

Met sportieve groet,
Coördinatoren
TC / Tophockey
Tophockey


Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT