Teamindelingen lenteseizoen 2017 (Jongste Jeugd)

15 december 2016

Hierbij vinden jullie in de bijlage de nieuwe teamindeling voor het LENTE seizoen 2017 voor de Jongste Jeugdlijn. 
 
Bij de start van dit seizoen hebben de coördinatoren aangegeven dat wij iedere week bij Geel Zwart  nieuwe leden mogen verwelkomen. Hier zijn wij als club erg blij mee. Na drie weken kwamen wij tot de conclusie dat binnen verschillende lijnen de teams overvol raakten en hebben wij in overleg met Bestuur en Technische Commissie besloten om na de winterstop over te gaan op een herindeling van de Jongste Jeugd. Wij realiseren ons dat het voor de betrokkenen misschien niet een fijn besluit is.
 
Allen die bij de indelingen betrokken zijn geweest, hebben hun uiterste best gedaan om het voor iedereen naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jullie allemaal in leuke teams terecht zijn gekomen. Bij de nieuwe teamindeling hebben wij de richtlijnen gehanteerd die vanaf dit seizoen geherformuleerd zijn.  
 
Voor de tweede jaars 6-tallen (M6E1 t/m M6E4 en J6E1) is de teamindeling gelijk aan het Herfstseizoen 2016 gebleven. Alle overige lijnen en teams zijn opnieuw ingedeeld.
 
Voor de meisjes 8-tallenlijn is er (naar aanleiding van beoordeling coaches en trainers) opnieuw een eerste voorselectie voor het eerste team gemaakt. De meisjes die hiervoor in aanmerking komen zijn samen in een team geplaatst. Voor deze meisjes vervalt de "vriendinnetjes voorkeur”.
 
Ter voorbereiding op de D- lijn worden alle acht-tal meisjes, ongeacht in welk team je speelt,  uitgenodigd voor de "voorselectieprestatietraining” naar de D - selectieteams. Verdere informatie en data volgen halverwege het Lente seizoen.
 
Ook voor het nieuwe seizoen zijn wij weer op zoek naar twee enthousiaste Coaches per team. Mocht  je interesse hebben, ontvangen wij graag een bericht. Ook van de huidige coaches ontvangen wij graag een bevestiging dat zij in het Lente seizoen verder gaan met hun team.
 
Wij wensen jullie alvast een fijne vakantie en prettige feestdagen  toe.  Daarnaast natuurlijk een GROOTSE en plezierige tweede helft van de competitie.
 
Coördinatoren mini’s

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT