Hervatting buiten trainingen & stand van zaken zaalhockey

15 januari 2022
Nieuws afbeelding

Beste leden & vrienden van Geel-Zwart,

Door de versoepelingen die 14-1-2022 zijn aangekondigd door het kabinet kan iedereen weer buiten gaan trainen met ingang van maandag 17-1-2022. 
In bijgevoegd bestand is het trainingsschema te vinden voor de gehele 2e seizoenshelft. Er zijn een aantal kleine wijzigingen t.o.v. de 1e seizoenshelft. Het is daarom voor iedereen aan te raden om het nieuwe schema te checken!

LET OP:
  • Jongste jeugd (starters t/m 6-tal) trainingen starten pas in de week van 14-2-2022.

  • 8-tal trainingen zijn tot de week van 14-2-2022 slechts 1x in de week op woensdag van 18.00 tot 19.00.

  • Er zijn een aantal teams die in de 1e week (17-1-2022 t/m 21-1-2022) aangepast trainen. De coaches van deze teams zijn door de trainingscoördinator op de hoogte gebracht.
Verder willen wij iedereen vragen om de komende weken de app en website goed in te gaten te houden. Indien er trainingen niet door kunnen gaan vanwege vorst op de velden wordt dat via deze kanalen gecommuniceerd.

Indien er vragen zijn over het hervatten van de buiten trainingen kunt u contact opnemen met onze trainingscoördinator.

Zaalhockey
De KNHB zal dit weekend een beslissing nemen m.b.t. een algemene afgelasting. Blijft dit uit dan zal het bestuur maandagavond hierin een keuze maken voor wat betreft het zaalhockey door Geel-Zwart.

Wij hebben in ieder geval besloten om dit weekend geen zaalhockey (trainingen & onderlinge wedstrijden) te organiseren. Dit n.a.v. het laatste nieuws en door het hoge aantal besmettingen en/of quarantaine verplichtingen van onze leden. We gaan, zoals eerder gecommuniceerd, vanaf maandag a.s. weer buiten trainen!

Wij wensen alle leden heel veel plezier met de buiten trainingen!

Bestuur & trainingscoördinator

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT