Pannenkoeken met Joost Rent voor Diabetes in 2016

11 september 2016

Zaterdag 17 september 2016 zal ik samen met het G-Team pannenkoeken bakken voor de Bas van de Goor Foundation ! De Bas van de Goor Foundation zet projecten op rond sport en mensen met Diabetes Type I. Het doel is om geld op te halen én om informatie te geven over wat diabetes is en wat het betekent als je het hebt.

Voor extra informatie kun je naar de website www.bvdgf.org om meer te lezen over de stichting en waarom het zo belangrijk is om te sporten als je diabetes hebt. De link heb ik ook hieronder vermeld.
Het pannenkoeken bakken is één van de acties die ik heb opgezet in de aanloop naar de Marathon van New York die ik op 6 november zal lopen samen met mensen die hetzelfde doel nastreven als ik.

Als je mij wilt volgen: Ik heb een facebookpagina : http://www.facebook.com/joostrent
Als je wilt sponsoren: ik een sponsorpagina waar je een donatie kunt doen als dit verhaal je aanspreekt: http://www.werun2changediabetes.nl/lopers/profiel/1000000083/
Als je gewoon iets meer wilt weten over diabetes :kun je op deze link klikken:
http://www.bvdgf.org/diabetes/

Tevens wil ik Bakkerij Van Leur danken voor het beschikbaar stellen van de ingrediënten en EMGAS voor het beschikbaar stellen van de gastanks !!
Tot slot wil ik Geel-Zwart danken dat zij zo goed hebben meegedacht en meegewerkt om deze actie te laten plaatsvinden.

Tot zaterdag!
Joost Bouman

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT