Nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

5 september 2016

Beste aanvoerders en coaches van de seniorenteams,

 

De zomervakantie is voor de scholen nagenoeg afgelopen en dus is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer gestart. Deze keer een iets andere start, want na een jaar het wedstrijdsecretariaat tijdelijk te hebben waargenomen na het vertrek van Mario ga ik het nu overdragen. En wel aan Anja van Heeswijk. Anja is zelf geen spelend lid van Geel Zwart, maar wel een actieve vrijwilliger en ze heeft kinderen die spelen in Dames 1 en MB2 en JA1.

 

Zij gaat in het vervolg zorgen voor de planning van de wedstrijden en de opstelling van scheidsrechters. Om e.e.a. zo soepel mogelijk te laten verlopen graag weer jullie aandacht voor de bestaande afspraken:

 

1.       Om te voorkomen dat we met wedstrijden moeten schuiven, hoor ik graag zo vroeg mogelijk of er bijzonderheden m.b.t. je team zijn. Ik zal dan proberen er rekening mee te houden. Denk bijv. aan de weekenden aan het begin of eind van schoolvakanties of aan evenementen zoals de Sinterklaasintocht.

2.       Mocht je een wedstrijd willen spelen op een andere datum dan door de KNHB vastgesteld, dan wordt je in contact gebracht met de aanvoerder en/of wedstrijdsecretaris van de tegenstander, zodat jullie dat onderling kunnen afstemmen. Dit moet enkele weken van te voren gebeuren om boetes van de bond te voorkomen.

3.       Hebben jullie mensen die regelmatig een wedstrijd willen fluiten? Denk aan oud-spelers, ouders, etc. laat het dan s.v.p. weten. Dan kan met hen contact worden opgenomen om te horen wanneer zij willen/kunnen fluiten. Of stem zelf even met hen af en vul hun naam in zoals gevraagd bij punt 6.

4.       Hebben jullie voorkeuren m.b.t. de aanvangstijd?

5.       Net als andere jaren zullen de senioren niet alleen op zondag moeten fluiten, maar ook af en toe op zaterdag. Op zondag zullen ook de 2e jaars A-jeugdleden fluiten, maar alleen wedstrijden van de jonge seniorenteams (DJ1, HJ1, HJ2).

6.       De planning van de scheidsrechters zal weer op team-niveau gebeuren. Dus de aanvoerders/coaches krijgen de planning voor hun teams. Aan hen het verzoek om ervoor te zorgen dat iemand van het team fluit. Wanneer de namen worden doorgegeven, kunnen ze in Lisa worden ingedeeld. Dan krijgen de scheidsrechters rechtstreeks een mailtje met de wedstrijdcode voor het invullen van DWF. Mocht iemand niet kunnen, dan is die persoon verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger; of jij als aanvoerder/coach als de fluitbeurten van je team niet zijn ingedeeld. Deel de lijst met namen s.v.p. ook met je teamgenoten, zodat zij niet worden verrast door een mailtje van het wedstrijdsecretariaat.

 

Deze week hebben Anja en ik in het kader van de overdracht de wedstrijden voor de eerste 2 zondagen ingedeeld, inclusief een team voor het leveren van de scheidsrechters. Zie het schema hieronder. Aan jullie het verzoek om de naam van een speler van je team in te vullen op de plaatsen waar je team als scheids is genoemd (en hem/haar ook even te informeren).

 

NB: alle senioren worden geacht te kunnen fluiten en over een kaart te beschikken. Als zij geen kaart hebben, betekent dat niet dat zij niet hoeven te fluiten. Dan moeten zij het DWF maar invullen met het nummer van iemand anders (en bij de eerstvolgende cursus zelf even een kaart halen J )

 

Dank voor de samenwerking afgelopen jaar en veel plezier in het nieuwe seizoen. Ook dank aan Anja voor het oppakken van deze rol en veel succes!

 


 

11-sep

 

 

 

18-sep

 

 

 

 

veld

tijd

Scheids 1

Scheids 2

veld

tijd

Scheids 1

Scheids 2

D1

1

12.45

 

 

 

 

 

 

D2

2

13.00

DVA

DVA

 

 

 

D3

 

 

 

 

2

11.00

D4

D4

D4

 

 

 

2

13.00

D3

D3

DJ1

2

15.00

D2

D2

 

 

 

 

DVA

2

11.00

D2

D2

 

 

 

H1

1

14.45

 

 

 

 

 

 

H2

 

 

 

1

10:45

H3

H3

H3

 

 

 

 

1

12.45

H2

H2

HJ1

3

11.00

HVB

HVB

 

 

 

HJ2

 

 

 

 

3

13.00

HVC

HVC

HVA

1

10.45

HVB

HVB

 

 

 

HVB

3

13.00

HVA

HVA

 

 

 

 

HVC

 

 

 

 

3

11:00

H3

H3

 


vriendelijke  groeten,

Hendrik-Jan Scholten

 

Wedstrijdsecretaris Senioren Geel-Zwart

[email protected]

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT