CORONA-UPDATE 15-10-2020 - Competitie tijdelijk stilgelegd

14 oktober 2020
Nieuws afbeelding

Het seizoen 2020/2021 waren we goed begonnen! Maar ondanks de inzet van alle betrokkenen heeft de overheid gisteren aangegeven dat er de komende vier weken geen competities mogen worden gespeeld. Ook zijn er andere maatregelen inzake de sport afgekondigd. De competitieleiding zal zo meteen alle wedstrijden die tot en met woensdag 11 november op de agenda staan afgelasten.

Later vandaag zal de KNHB een nieuwsbericht plaatsen met een nadere toelichting op de overheidsbesluiten. De KNHB hoopt dat na 11 november de competities weer kunnen worden hervat en zal de gevolgen van deze tijdelijke stop gaan inventariseren. Ambitie blijft om competities volledig te spelen. Hiervoor kan ook december worden gebruikt.

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan). Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Onze Corona-Update hebben we aangepast naar de nieuwe maatregelen. Lees deze afspraken s.v.p. goed door zodat we samen deze Corona tijd doorstaan. Met alle besluiten die wij moeten nemen volgen wij de richtlijnen van de KNHB/RIVM.

Mocht de KNHB nog met aanvullende maatregelen komt, dan berichten wij u.

Wil je helpen?
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen toezien op het naleven van de afspraken en eventuele vragen van bezoekers willen beantwoorden. Heb je een paar uurtjes tijd op een doordeweekse avond of in het weekend? We horen het graag en kunnen je hulp goed gebruiken! Meld je dan bij: [email protected]

Pas goed op jezelf en blijf gezond!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT