GEEN ZAALHOCKEY DIT SEIZOEN

9 oktober 2020
Nieuws afbeelding

Het bestuur heeft besloten dat Geel-Zwart dit jaar niet deelneemt aan de zaalcompetitie. Dit besluit hebben we genomen na overleg met de zaalcommissie, coördinatoren en de TC. 

Laten we voorop stellen dat zaalhockey veel bijdraagt aan de ontwikkeling van een speler op technisch en tactisch vlak, maar de recente corona-ontwikkelingen in onze regio dwingen ons om extra voorzichtig te zijn met de gezondheid van onze leden en vrijwilligers. Zalen en blaashallen zijn over het algemeen slecht geventileerd. In deze tijd van Corona willen wij onze leden, contracttrainers en vrijwilligers niet verplichten om de zaal in te gaan. 

De kosten voor de zaalhockey zijn substantieel en het afbreukrisico, bijvoorbeeld tussentijdse stop van het zaalseizoen, is groot. Niet zeker is of we een deel van dit geld dan nog terugkrijgen.

Gelukkig kunnen wij een goed alternatief hockeyprogramma samenstellen voor de maanden december, januari en februari. Zowel voor de jeugd als de senioren. Meerdere verenigingen in onze regio kiezen ook voor een wintercompetitie, waardoor een volwaardige competitie mogelijk lijkt. E.e.a. volgens de regels van de KNHB/RIVM.

We snappen dat er uitgekeken is naar het zaalseizoen. Dat is immers ook een leuk onderdeel van onze sport. Maar in deze tijd staat de gezondheid van onze leden voorop. 

Zodra er meer bekend is over de exacte invulling van het winterprogramma zullen wij jullie hierover nader informeren.

Indien je vragen hebt, mail ze gerust naar [email protected].

Bestuur Geel-Zwart

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT