Uitnodiging Algemene Ledenvergadering (Online)

7 oktober 2020
Nieuws afbeelding

Wij willen u van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) die wij organiseren op maandag 26 oktober aanstaande, aanvang 20.00 uur. De agenda voor deze vergadering is bijgesloten. 

Het aantal leden dat zich heeft ingeschreven ligt inmiddels boven de 30 personen, vandaar dat we ervoor gekozen hebben om de ledenvergadering online via Microsoft Teams te houden.
 
De ALV is bestemd voor alle leden van Geel-Zwart. Wij hopen dat velen van u gehoor geven aan deze uitnodiging. Wilt u deelnemen aan deze vergadering, dan dient u zichzelf aan te melden, aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 23 oktober door een mail te sturen aan [email protected] 

Alle leden die zich hebben aangemeld ontvangen voor aanvang van de vergadering een inlogcode via de mail.

Bestuurswisseling
Vanwege het vertrek van onze voorzitter Joep van Meurs, is het bestuur op zoek naar een nieuwe voorzitter. Daarnaast is het bestuur ook op zoek naar een bestuurslid die de jeugdzaken voor zijn/haar rekening gaat nemen. 

We zijn verheugd u te melden dat Johann Fassbender (47), speler van veteranen B, partner van Chantal en vader van Linde, Senne en Joppe, zich kandidaat wil stellen voor de vacature voorzitter en dat Patrick van de Vorstenbosch (49), speler van veteranen A, partner van Wendy en vader van Tijn en Gijs, zich kandidaat stelt voor de portefeuille jeugd. 

Het bestuur zal Johann en Patrick voordragen als kandidaten tijdens de ALV op 26 oktober aanstaande. Beide heren treden per direct toe tot het bestuur als aspirant bestuurslid.

Interesse om tegenkandidaat te worden?
Tegenkandidaten kunnen zich tot uiterlijk 21 oktober 2020 melden bij het secretariaat, onder [email protected] Indien er geen tegenkandidaten worden gesteld, stelt het bestuur voor dat Johann en Patrick toetreden tot het bestuur na goedkeuring van de ALV. 

Namens het bestuur, 
 
John Rams 
Secretaris 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT