Het nieuwe waterveld 2 officieel geopend

28 september 2020
Nieuws afbeelding

Zondagochtend 27 september is het nieuwe waterveld door wethouder Coby vd Pas en Voorzitter van de Stichting Beheer Sportvelden Veghel Ad Stas officieel geopend.
Het nieuwe waterveld is het tweede waterveld voor onze club, waarmee een langgekoesterde wens in vervulling gaat. Het oude veld was al geruime tijd aan vervanging toe.

Binnen het geharmoniseerde sportbeleid van de gemeente Meierijstad past de overname van het terrein door de gemeente, die daarmee ook de investering voor het nieuwe veld voor haar rekening kon nemen.
Wethouder Coby van de Pas is enthousiast over het project omdat het in goede samenwerking tussen Geel-Zwart en de gemeente tot stand kwam. Ook is zij blij met het feit dat de aanleg sustainable genoemd kan worden, omdat de oude kunstgraslaag gerecycled wordt en de ondergrond elders in Meierijstad hergebruikt kon worden. Dat er veel hulp ingezet kon worden van mensen die door Corona even niks om handen hebben past bij het sociale beleid van de gemeente. Tenslotte complimenteerde zij de aanwezigen met het tempo van de aanleg. Zij had een warm woord van dank voor Jan van der Heijden die als vrijwillig fieldmanager namens Geel-Zwart de aanleg met grote inzet in goede banen wist te leiden.
Onze voorzitter, Joep van Meurs, bedankte mevrouw Van de Pas voor de samenwerking. Hij is blij dat de vereniging meer samen met de gemeente kan optrekken. De eerste stappen zijn al gezet met de start van Walking Sports. Ook zijn er ideeën uitgewisseld over een gezonde sportkantine.


https://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/sport/169617/nieuw-hockeyveld-geel-zwart-officieel-geopend

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT