Afscheid Jongste Jeugd coördinatoren

23 augustus 2020

Na 7 jaar hebben wij, Elles en Marjon afscheid genomen van onze rol als coördinator jongste jeugd van Geel-Zwart. We nemen afscheid van de jongste jeugd waar de 3/6/8 tallen en alle nieuwe leden tot 10 jaar onder vallen. Wij hebben al onze informatie doorgegeven en overgedragen aan 3 nieuwe enthousiaste dames. Wij wensen Hanan, Conja en Lotte heel veel succes.

De afgelopen jaren hebben wij veel geleerd,  gelachen, gediscussieerd maar vooral gekeken in samenwerking met de Technische Commissie naar onze jongste jeugd. We hebben geprobeerd om het voor iedereen goed te doen, al weten wij dat het onmogelijk is om iedereen blij te maken. 

Zeker wanneer je de keuze maakt om met voorkeuren te werken, oneven teams hebt..en of er altijd 1 of 2 in een team favoriete zijn die iedereen kiest. Of stiekem dat de ouders hebben gekozen omdat het een leuk jongetje of meisje is en ook nog goed kan hockeyen. We kunnen er een boek over schrijven! We hebben er wakker van gelegen maar ook heel erg hard om kunnen lachen. 

Samen hebben we genoten van de vergaderingen met de andere coördinatoren. We gaan deze avonden zeker missen, fijn om samen met andere hetzelfde doel na te streven. Alles voor Geel-Zwart.

Wij willen dan ook via deze weg alle andere coördinatoren en ook nogmaals Matthieu bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons waarbij wij vrijheden voelden en de dingen die wij deden gesteund werden. Ook gaat onze dank uit naar de Technische Commissie en in het bijzonder naar Hetty, wij willen haar bedanken voor het vertrouwen in ons.

Wij wensen  Hanan , Conja en Lotte heel veel succes.

Groetjes Elles en Marjon

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT