Coronavirus en hockey (Update 25-04-2020)

25 april 2020
Nieuws afbeelding

Aanvullend op het bericht van 22/04, willen we jullie graag laten weten dat wij de afgelopen dagen druk bezig zijn geweest om een plan op te stellen om op een veilige manier invulling te geven aan de trainingen voor de jeugd, waar we op 6 mei mee willen gaan starten.
Ons plan ligt klaar en dit wordt momenteel getoetst door de gemeente. Zodra wij 'groen licht' krijgen, naar verwachting volgende week, zullen we jullie informeren.

Het kabinet heeft enkele versoepelingen aangekondigd t.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. De KNHB heeft in een update aangegeven wat de invloed hiervan is op de hockeysport. Zo is besloten dat alle competities 2019/2020 beëindigd zijn, ook de jeugdcompetitie. Wel is aangekondigd dat de jeugd tot en met 12 jaar (Jongste jeugd en D) weer mag trainen en onderlinge duels mag spelen.

De jeugd van 13-18 jaar (C, B en A) mag weer trainen met inachtneming van de 1,5 mtr afstand regel. Hoe wij als club hier veilig mee aan de slag kunnen en hier invulling aan gaan geven wordt de komende dagen besproken door het bestuur.

Wij streven er naar jullie hierover zo snel mogelijk te kunnen informeren.


Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT