Verscherpt Toezicht Zwijsen College

6 februari 2020
Nieuws afbeelding

Vandaag is er overleg geweest tussen het Zwijsen College – sporthalbeheer Meierijstad en sportcafe over het roken en parkeren bij en op het terrein van het Zwijsen College.

Het Zwijsen College doet er alles aan het roken te ontmoedigen bij haar leerlingen en medewerkers maar constateren nog dagelijks, peuken – glaswerk en etenswaren onder aan de noodtrap en bij de toegangsdeur.

Daar de wet voorschrijft dat er op schoolterreinen niet meer mag worden gerookt doe ik een beroep op u als verenigingsbestuur dit onder de aandacht te brengen van uw leden en bezoekende verenigingen.

Het sportcafe dient de vluchtwegdeur alleen te gebruiken, daar waar deze voor is bedoeld en eventuele rokers er op attenderen dat dit nergens op het terrein is toegestaan en de sporthalbeheerder dient dit beleid bij de toegangsdeur in de gaten te houden.

Rond het ZwijsenCollege is meer dan voldoende parkeergelegenheid en op het schoolterrein is het verboden te parkeren, ook hier graag aandacht voor bij uw leden.

De verhuurder ( Ons Middelbaar Onderwijs) zoekt hiervoor naar een oplossing maar wil dit parkeerverbod strikt naleven en mogelijk door handhaving laten controleren.

 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT