Jongste Jeugd

De Jongste Jeugd binnen Geel-Zwart is een zeer belangrijke groep. Vanaf 4 jaar ben je welkom bij Geel-Zwart. Tot je tiende jaar val je onder de jongste jeugd bij Geel-Zwart.

Het hockeyseizoen kent 2 seizoenen; de herfstcompetitie start rond sept t/m begin dec (laatste training is rond Sinterklaas) en de lentecompetitie start na winterstop begin mrt t/m juni (jongste jeugd slotdag is het laatste event). Bij de jongste jeugd wordt het fundament gelegd voor een jarenlange relatie met een club voor zowel topsporters als recreanten. Binnen een vereniging zijn alle niveaus nodig om naast het sportieve ook een sociale en gezellige sportvereniging te zijn voor alle leeftijdscategorieën van jeugd tot veteranen inclusief de supporters.

Bij het indelen van nieuwe leden houden de volgende richtlijnen aan;
- Funkey hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 1
- Benjamins: voor kinderen vanaf schooljaar groep 2
- 3-tal hockey: (F-jes) voor kinderen vanaf schooljaar groep 3
(mits je minimaal ½ jaar zaterdagtraining hebt gevolgd)
- 6-tal hockey: (E-tjes) voor kinderen vanaf schooljaar groep 4
(mits je minimaal ½ jaar zaterdagtraining hebt gevolgd)
- 8-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 6

Na de 8-tallen vindt doorstroming naar de junioren, jeugdelftallen plaats (mits je de leeftijdgrens van de bond hebt en/of naar groep 7 gaat). Op basis van het aantal kinderen dat doorstroomt kan op bovenstaande indeling een uitzondering worden gemaakt.

De jongste Jeugd traint op zaterdagochtend en woensdagmiddag in circuitvorm. Vanaf de 8-tallen train je 2 keer per week en speel je tijdens de winterstop zaalhockeycompetitie. Voor het jongste jeugd hebben wij een apart beleid geschreven. Dit stuk is een onderdeel van het algemene beleidsplan van Geel-Zwart. Wij hopen dat het beleid uw meer duidelijkheid geeft over, de weg die we gaan van Jongste speler naar 8-tal speler.


 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT