Lid worden

Van harte welkom op de aanmeldingssite van Geel-Zwart. Word jij graag lid van hockeyclub Geel-Zwart? Vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in om je aan te melden. Dit zal worden verzonden naar de ledenadministratie. Lees onderstaande informatie aandachtig door vóór het invullen van het inschrijfformulier.

Algemeen
Dit inschrijfformulier is ervoor om je in te schrijven én de juiste gegevens te verkrijgen om je bijv. bij het juiste team en/of bij de juiste trainingsgroep te kunnen indelen. Maar ook als je GEEN LID maar graag VRIJWILLIGER wilt worden.

Meld jij je aan als spelend jeugd- of seniorlid, dan ben je vanaf de datum van inschrijven lid van de vereniging en kun je binnen 4 weken je lidmaatschap opzeggen via [email protected] en [email protected] zonder dat dit kosten met zich meebrengt!

Categorieën:
- Funky-hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 1
- Benjamins: voor kinderen vanaf schooljaar groep 2
- 3-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 3
- 6-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 4
- 8-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 6
- 11-tal hockey: voor kinderen vanaf schooljaar groep 7
- Seniorleden: vanaf 18 jaar en ouder

E-mail
Binnen onze vereniging is de 'e-mail' een heel belangrijk communicatiemiddel. Alle leden, trainers, coaches, vrijwilligers, enz. moeten daarom een e-mail adres opgeven. Junioren beneden de 16 jaar moeten daarom 'verplicht' ook het e-mailadres van de ouders opgeven.

Vrijwilligers
Geel-Zwart heeft een gezellige club vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de vereniging, met name voor onze JEUGD. De vereniging bloeit het beste onder de motto’s; 'vele handen maken het werk licht' en 'samen de dingen doen is een vorm van sociale betrokkenheid en gezelligheid'. Binnen de vereniging hebben we naast de sporttalenten vele andere talenten, zoals kennis en vaardigheden heel hard nodig om onze club te kunnen runnen. Neem het onderhoud van gebouwen, velden en materialen. Maar ook voor allerlei andere uiteenlopende zaken zoals training, coaching, toezicht jeugd & trainingen, organisatie in het algemeen, zakelijke kennis- en netwerken, bar- en keukenvaardigheden, entertainment, muziek, arbitrage etc.

Ben jij iemand die onze vereniging kan en wil helpen? Het bestuur, de leden en alle vrijwilligers, zullen ontzettend blij zijn met jouw hulp! Heb je interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk (vrijwilliger, coach, trainer, commissies, helpen bij activiteiten, scheidsrechter)? Meld je dan aan via [email protected].

Wat heb ik nodig als ik ga hockeyen?
- Hockeystick
- Scheenbeschermers
- Bitje
- Sportkleding (als je wedstrijden gaat spelen moet je een officieel Geel-Zwart outfit hebben) Dit tenue is exclusief verkrijgbaar bij Sport 2000. Houd in de aanloop naar het nieuwe seizoen de Geel-Zwart website in de gaten, want via de speciale clubaanbieding bij Sport 2000 krijg je als lid een aanzienlijke korting.

Goede zin en enthousiasme!
We verwachten dat je tijdens de trainingen en wedstrijden aanwezig bent om samen met je team veel te kunnen leren en lekker te kunnen hockeyen.

Degenen die willen sporten maar hiertoe om financiële redenen niet in staat zijn, kunnen een beroep doen op het Sportfonds van de Gemeente Veghel.


Contributie seizoen 2020-2021
Senioren € 323,00
Jong Senioren € 303,00
Junioren A & B € 281,00
Junioren C & D € 247,00
Junioren E8 € 209,00
Junioren E6 € 176,00
Junioren E3 € 161,00
Benjamins € 120,00
Funkey Hockey €   79,00
G-hockey € 141,00
Midweekhockey € 152,00
Recreanten € 152,00
Niet spelende leden € 103,00
Vriend van Geel-Zwart €   30,00
Toeslag zaal senioren/team € 225,00

Eerstelijns junioren (D1, C1, B1, A1) en senioren (D1 en H1) krijgen een toeslag van € 60,- op bovengenoemde contributie.

Inschrijving gedurende het seizoen

Bij aanmeldingen gedurende het seizoen wordt de contributie pro rato berekend.

Start een lidmaatschap na aanvang van het seizoen, maar voordat de helft van de wedstrijden van de herfstcompetitie gespeeld is, dan is de volledige contributie verschuldigd.

Start een lidmaatschap na 1 januari in het lopende seizoen, dan is 50% van de contributie verschuldigd.

Heb je vragen over de contributie, stuur dan een mail naar [email protected]

Lees tevens het informatie-boekje. Het bestuur wenst je van harte welkom bij onze vereniging!


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT