Word vrijwilliger bij Hockeyclub Geel-Zwart!

Een vereniging als Geel-Zwart wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Dat is immers de essentie van een vereniging. Gezamenlijk maken we ons hard voor hetzelfde doel; veilig en prettig sporten in een gezellige omgeving. Om dat mogelijk te maken betaal je een bijdrage in de kosten (lees: contributie). Deze bijdrage is bij lange na niet kostendekkend. Om sporten betaalbaar te houden is het belangrijk dat leden zich voor een minimaal aantal uren kosteloos inzetten voor de vereniging.

Vrijwilligers zijn altijd welkom! Want Geel-Zwart zijn we samen. Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Geel-Zwart rijk is?

Wij komen graag met je in gesprek en zorgen voor begeleiding en eventueel opleiding. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie. Hieronder krijg je een beeld van onze openstaande vacatures. Heb je vragen of wil je meehelpen? Mail naar het secretariaat via: [email protected].

 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT