Groots met de blauwe kaart

30 mei 2019

De BLAUWE KAART en TAART! 

Gastvrijheid, Respect, Sportiviteit en prestatie gaan goed samen!

Door de commissie GROOTS wordt aan alle jeugdteams (inclusief jongste jeugd) gevraagd om op ZATERDAG 1 JUNI 2019 hun tegenstander in het zonnetje te zetten. Dit gebeurt door het overhandigen van een BLAUWE KAART aan deze tegenstander. Hierop wordt door het team van Geel-Zwart een compliment aan deze tegenstander geschreven.  Ook is het de bedoeling dat het team een lekkere TAART voor hen bakt. Meer  taarten mag ook, dan kunnen ze gezamenlijk op gegeten worden. Wel zo gezellig! 

De BLAUWE KAART is een initiatief om clubbreed te werken aan Sportief en Respectvol hockey. Door met een positieve blik naar de wedstrijd te kijken, kunnen spelers, coaches, scheidsrechters maar ook ouders (supporters) langs de lijn zich nog sportiever opstellen rondom de wedstrijd. Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar dat is niet het enige waar het om draait. Het belangrijkste is het plezier in hockey!
Het komt iedereen ten goede als we met een glimlach naar en van het veld gaan! 

De coaches/managers van alle jeugdteams zijn geïnformeerd over deze actie en zij weten dus waar de blauwe kaart opgehaald kan worden.  

We hopen dat er lekkere TAARTEN gebakken gaan worden en dat er veel originele complimenten via de BLAUWE KAART uitgedeeld worden! Maak er mooie foto’s van!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT