Schrijf je nu in voor gratis “theatervoorstelling": 27 september 2016

1 september 2016

                                                                                part2.75A5B0B4.AF6B1E1F@home

 

Voorstelling voor alle ouders!


Schrijf je nu in voor gratis "theatervoorstelling": 27 september 2016

 

Het nieuwe hockeyseizoen willen we GROOTS beginnen! Wij geloven dat teamsport een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen kan hebben. De ervaring dat sportiviteit en prestatie samen gaan en het beleven van plezier aan de sport is daarvoor essentieel. Wij nodigen jullie daarom van harte uit voor een unieke voorstelling.

Op dinsdag 27 september vindt in onze kantine voor alle ouders van onze jeugdleden de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ plaats. Een humoristische voorstelling, over hoe je als ouder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Meld je nu aan via www.datschietlekkeropzo.nl . Dit mag je niet missen!

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon (waar hij ook de coach van is). Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

De voorstelling is gebaseerd op de theatervoorstellingen ‘Wel winnen, hè!’ en ‘En nou is het afgelopen!’ waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstellingen worden omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. Heb je die voorstellingen nog niet gezien, kom dan zeker kijken!

De voorstelling voor ouders is dus op dinsdag 27 september 2016, in onze eigen kantine. De inloop is vanaf 20.00 uur, de voorstelling zelf begint om 20.30 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via www.datschietlekkeropzo.nl .
Daar is ook meer informatie over de voorstelling te vinden.

Tot dinsdag 27 september! En uh…. neem de andere ouders van je team of groep ook mee, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

 

GROOTS commissie 

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT