Sportiviteitscampagne GROOTS van start bij Benjamins

15 maart 2016

Op zaterdag 12 maart is de sportiviteitscampagne GROOTS bij de benjamins van start gegaan! GROOTS staat voor: Gastvrij, Respectvol, Opgeruimd, Ontzettend trots op Geel-Zwart, Tegen geweld en Sportief. Spelenderwijs maken de benjamins kennis met de principes van sportiviteit en respect.

Hoe gaan ze dat doen?
Met de nieuwe sjoelbakplank met de letters van GROOTS (met dank aan De Reclamefabriek): een hele uitdaging om de bal door de gaten te pushen! De trainers geven ondertussen uitleg over de letters.
Op de nieuwe benjaminhesjes staat het logo van GROOTS: kinderen leren zo het logo kennen en herkennen.

Vanaf het eerste oefenpartijtje tijdens de training wordt de "line-up” en de "shake hands” geïntroduceerd zodat ze straks bij echte wedstrijden het vanzelfsprekend vinden dat je de tegenstander een prettige wedstrijd wenst.

Elke week worden een aantal kinderen beloond voor de inspanningen die ze doen om op een GROOTSe manier aan de training deel te nemen. Als beloning daarvoor mogen de volgende training een supertof GROOTS-shirt dragen.

Op de foto’s is te zien hoe enthousiast kinderen en trainers zijn! Een goede basis om vertrouwd te raken met sportiviteit en respect!

Sponsoren

Copyright © 2015 Hockeyclub Geel-Zwart|Website door LaatR.IT